Eurocentres

Eurocentres 30 okulu ile dört kıtada temsil edilmektedir. Dünyanın her yerinden gelen, farklı kültürel geçmişleri bulunan ve çok farklı diller konuşan insanların biraraya geldiği okullarda özellikle kendi ana dillerini öğretme konusunda nitelikli küçük bir eğitim grubu bulunmaktadır. Her bir Eurocentres merkezi öğrencilerine zengin ve sosyal etkinliklerin de yer aldığı ilgi çekici programlar sunmaktadır.

Okulun programları, ev sahibi Ülkenin kültürünü hızla öğrenebileceğiniz ve insanlarını tanıyabileceğiniz şekilde hazırlanmaktadır. Dünyanın pek çok ülkesinden gelen öğrencileri ile okulun Uluslararası Yapısı kültürlerarası Buluşmaları ZENGİNLEŞTİRME olanakları sunmaktadır.

Eurocentres Brisbane, çok sayıda kafe, butik, dükkan, restoran, güzel Bahçeler ve muhteşem Semt Nehri'ne yakın, şehir merkezinde bir konuma sahiptir. Okul Konforlu, klimalı sınıflara, öğrenme merkezine, Kütüphaneye, bilgisayar Odasına (Çoklu Ortam ve internet kullanımı için) , Öğle Yemeği bulunan ilave bir öğrenci alanına sahiptir.

BRISBANE

Brisbane Altın sahilinin eğlenceli, heyecan verici parti atmosferiyle Kırsal bölgenin ihtişamlı manzaraları ve Sunshine sahilinin plajları arasında yer alır. Avustralya'nın bu üçüncü büyük kenti yılda 300 gün güneş alır ve ılık, yumuşak bir iklime sahiptir. Dünya sınıfındaki çeşitli Üniversiteleri, çok sayıda ileri eğitim kurumunu ve açık hava macera fırsatlarını kucaklayan Brisbane, odaklanmış eğitimi harika bir seyahat noktası ve rahat yaşam tarzıyla birleştiren ideal bir yerdir.

Brisbane'de Yaşam giderleri

Genel giderler
Bir kafede Öğle yemeği yaklaşık 7-10 YTL
Sinema bileti yaklaşık 14 YTL
Haftalık seyahat masrafı yaklaşık 20-26 YTL

Cep harçlığı
Yarım Pansiyon özel bir evde kalan biri için haftalık 70 YTL (Seyahat ve Kişisel giderler için), OTELDE kalan biri için (Öğle ve akşam yemekleri ve Kişisel giderler için) 250 YTL haftalık.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Boş vakitlerinizde ne yapmak isterseniz isteyin, Brisbane size çok sayıda seçenek sunar. Manzara izleyebilir, birçok spor ve macera faaliyetlerini deneyebilir ya da plajda güneşlenerek tembellik edebilirsiniz. Brisbane, Queensland ve Avustralya seyahati için ideal bir başlangıç noktasıdır. Brisbane’de geçireceğiniz süreden keyif almanızı garantilemek için, Eurocentres Brisbane ( tüm öğrenciler ve aileleri için uygun) düzenli olarak faaliyet ve geziler düzenler.

Eurocentres Brisbane Faaliyetleri Barbekü partileri, kültürel olaylar, yerli hayvanların barınaklarına geziler, müze ve sergi gezileri, çalılıklarda yürüyüşler, manzara turları, tenpin bowling, yüzme, bisiklet, paten, nehir gezileri, adalara, plajlara ve dağlara günlük geziler.

Eurocentres Brisbane Gezi Yerleri Sunshine Coast ve Gold Coast gezileri, Underwater World (Sualtı Dünyası), Sea World (Deniz Dünyası), Dream World (Hayal Dünyası), Movie World'de (Film Dünyası) eğlenceli günler, spor faaliyetleri ve hayvan parkları. Sidney, Byron Koyu, Cairns, Ünlü Büyük Mercan Kayakları ve çiftlik alanlarına geziler.

EXTRA ÜCRETLER

Kayıt ücreti: AUD 180

Konaklama yerleştirme ücreti: AUD 175

Havaalanı transfer: AUD 95