Eurocentres

Eurocentres dünya çapındaki kayıt ofisleri ve acentalarıyla Avrupa, Amerika, Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda, Güney Afrika ve Japonya’daki okullarında her sene yaklaşık 13 000 öğrenciyi ağarlar. Okul, mükemmel düzeyde dil öğretimi ve müşterilerine yüksek kalitede hizmet sağlamak olan hedeflerine yoğunlaşır.
Eurocentres kaliteye kendini adamış bir dil okuludur. İsviçre Eurocentres Kuruluşu 1968’den beri Avrupa Konseyine dil öğretiminde danışmanlık yapmaktadır ve dil eğitim ve öğretiminde Avrupa Dil Portfolyosu Referansının gelişiminde önemli bir rol oynamıştır. Bir kuruluş olarak Eurocentres üst düzeyde kaliteyi sağlar ve nerede olursa olsun insanlar arasında ulusal, kültürel ve sosyal bariyerler arasındaki köprüleri kurmak adına bir anlayış geliştirmeyi hedefler.

Öğrencinin dil öğreniminde en son veya profesyonel ve akademik hedeflerini karşılamak, en iyi yurtdışı deneyimi kazandırmak, kişisel gelişime destek olmak, unutulmaz ve eğlenceli zamanlar geçirmeye imkan verebilmek için mükemmel bir seçenektir.

EUROCENTRES - Sydney

2008 yılında açılan Eurocentres Sidney geniş sınıfları, kütüphanesi, bilgisayar laboratuvarları, otomatik yiyecek makineleri olan öğrenci dinlenme alanı, mutfağı, büyük ekran televizyonu / DVDsiyle tenefüslerde rahatlamak için büyük bir öğrenci dinlenme salonu ve çok çeşitli olanaklarıyla modern ve donanımlı bir binada eğitim vermektedir. Okulun yakınında bir tenis kortu, basketbol ve voleybol tesisleri bulunmaktadır.

Eurocentres Sydney, Sydney Central Station restoran, sinema ve spor tesisleriyle çevrili olan Sydney Central Station’a sadece bir dakika uzaklıkta yer alır. Okul, University of Sydney gibi en önemli üniversitelere çok yakındır. Kısa bir yürüme mesafesinde Town Hall, Darling Harbour ve Sidney’in alışveriş merkezlerine ulaşılır.

Önemli Özellikler

Okulun Sağladığı İmkanlar

Sosyal Aktivite Programları

Denize yakın alanlarda birçok restoran, sanat galerisi, gezip görülecek yer ve mağaza, yürüyüş ve piknik alanları bulunur. Sörf, If you want to organize surfing, yamaç paraşütü, tırmanma, binicilik gibi etkinlikler organize etmek istenirse okul çalışanları her konuda yardımcı olur. Son olarak Sidney’in saysız sahili vardır!

Akşamüstü ve haftasonları düzenli bir biçimde sosyal, turistik aktiviteler  ve spor faaliyetleri  düzenlenir.
Okul tekneyle liman gezileri, Blue Mountains gezisi gibi çeşitli geziler düzenler.

Fiyata dahil hizmetler

Extra Ücretler

Kayıt ücreti                   : AUD 180

Konaklama bulma ücreti : AUD 195

Havaalanı transferi Sidney Havaalnı : AUD 110