LSI Boston

Kırk yılı aşkın süredir dil eğitiminde başarı gösteren, dünya çapında binlerce öğrenciyi memnun eden LSI Merkezleri, eğitim için mükemmel bir ortam sağlar. LSI School az kişilik sınıfları, verdiği düzenli kişisel danışmanlık, etkili kurs tasarımı, kalite kontrollü aile yanı konaklamaları, özenle seçilmiş öğretmenleri, modern materyal ve kaynaklarla donatılmış sınıflarıyla eğitim hizmetini başarıyla sürdürmektedir.
Bunun dışında öğrenci dinlenme salonu, lobisi, çalışma kaynaklarının bulunduğu kütüphane ve ücretsiz internet erişiminin sağlandığı bilgisayar labaratuvarı okulun diğer gözeçarpan özelliklerindendir.

Bölge Bilgisi

Okulun yeraldığı Boston, Massachusetts eyaletinin sahilinde ve New England’ın tam ortasında yer alır. Chinatown, Tiyatro ve Ticaret Merkezlerinin çevresinde kurulmuştur. Metro istasyonlarına ve otobüs duraklarına yakındır. The Museum of Fine Arts ve Boston Common çevresindeki önemli turistiik mekanlardandır.

Önemli Özellikler:


Okulun Sağladığı İmkanlar:

Sosyal aktivite programları: Okulun düzenlediği etkinlikler ve sosyal program öğrencilerin hem arkadaşlarıyla hem de öğretmenleriyle vakit geçirirken dil pratiği yapmalarına olanak sağlar. En popüler aktiviteler: tarihi yürüyüş turları, Güzel Sanatlar Müzesine geziler, Boston Common’da buz pateni ve profesyonel spor günlerine katılmaktır. Daha fazla aktiviteye katılmak isteyenler yelkencilik, bisiklet gezileri, kayak ve snowboardla uğraşabilirler. Bunların yanı sıra hafta sonları New York, Montreal ve Cape Cod sahillerine geziler düzenlenir.


Fiyata Dahil Hizmetler:

Konaklama bulma
Ders meteryalleri
Belirli sosyal aktiviteler
Katılım sertifikası
Ücretsiz internet

Ekstra Ücretler:

Kayıt                        : $ 120

Konaklama bulma     : $ -

Hava alanı transferi  : $ 90

Education Camp Görüşleri:
Okul merkezi bir konuma sahiptir
Birçok kurs seçeneği vardır
Köklü bir okuldur