Kaplan Aspect Boston

Kaplan Aspect ABD’de Boston bölgesinde 2, New York’ta 3, California’da 9, Miami, Florida’da 1, Chicago’da 2, Seattle bölgesinde 2, Washington ve Philadelphia’daki okullarıyla eğitim vermektedir.

Kaplan Aspect Boston İngilizce okulu Boston’un merkezindeki Haymarket bölgesinde yer alır. Tecrübeli, kaliteli ve arkadaş canlısı öğretmenler ve ücretsiz internet erişimli 2 bilgisayar laboratuarını da içeren mükemmel tesislerde eğitim verilmektedir.

Kaplan Aspect Boston ACCET akreditasyonuna sahiptir.

Bölge Bilgisi

Boston ABD'nin en tarihi şehirlerinden biri olarak bilinir. Günümüzde bir eğitim, sağlık, finans ve teknoloji merkezidir. Harvard Üniversitesi, Massachusetts Üniversitesi, Boston Koleji, Wellesley Koleji ve Boston Üniversitesi gibi dünyaca ünlü eğitim kurumlarını bünyesinde barındırmaktadır. Boston ayrıca bütün dünyadan hastaların tedavi amacıyla geldikleri ünlü tıp merkezleri ve dünyaca ünlü yatırım fonlarının merkezlerinin bulunduğu hareketli, sosyal ve kültürel bir şehirdir.

Güneşli plajlar, ulusal parklar ve muhteşem dağlık bölgelerden güzel manzaralı kasabalara ve canlı şehirlere; Martin Luther King, Ernest Hemingway ve Abraham Lincoln’den Elvis, Marilyn Monroe ve Tom Cruise’a; sosisli sandviç stantları ve fast food restoranlarından şık yemek tesislerine; ABD herkes için bir şeye sahiptir. Bir beysbol maçına katılın, bir Broadway müzikali izleyin, Grand Canyon boyunca yürüyün, akşam hamburger yiyin, Hollywood’da ünlüleri görün, Disney World’de Mickey Mouse’u ziyaret edin veya Rocky Dağları’nda kayak yapın. Çok çeşitli nüfusuyla, coğrafyası ve zengin kültürüyle, Amerika’da İngilizce öğrenirken deneyebileceğiniz çok şey var.

Amerikan dereceleri akademik mükemmeliyetin referans noktasıdır ve Amerikan kurumları öğrencilere en iyi kaynağı ve ekipmanı sunmalarıyla övünürler. Dünyanın en büyük uluslararası öğrenci nüfusunun bir parçası olarak ve kolayca katılabileceğiniz sosyal ve kültürel aktivitelere katılarak Amerikan sisteminden faydalanabilirsiniz. Amerikan kurumları uluslararası öğrencilere konukseverlikleri ve yardımcı olmalarıyla tanınmıştır, ve bu özellik Amerikalıların sıcakkanlılığından ve Amerika toplumunun çok çeşitli kültürleri kabullenmesinden kaynaklanır. Son olarak, birçok işveren, uluslararası öğrencilerin Amerika’da eğitimle kazanabilecekleri çok çeşitli bilgelik, uyum sağlama kabiliyeti ve tecrübe arıyor; bu yüzden kariyer beklentilerinizi genişletebilirsiniz.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Boston’da eğlenceli bir eğitim tecrübesi edinmeniz için hiçbir eksik yok. Okulun  tecrübeli aktivite koordinatörleri, zevkinize, cebinize ve zamanınıza uygun olabilecek çok çeşitli sosyal, kültürel ve spor aktivitelerini düzenlemektedir. Boston’daki eğitiminiz süresince;

Extra ücretler

Kayıt ücreti: 110$

Konaklama yerleştirme: yok

Havaalanı transfer: 120$