INTRAX International Institute – San Francisco

1993’ten beri yabancı öğrencilere Genel İngilizce, TOEFL & TOEIC hazırlık, İş İngilizcesi, staj ve gençlik programları alanında eğitim vermektedir.

Ana merkez geniş bir antresi, huzur verici mavi duvarları ve modern dizaynı olan bir okuldur. Bilardo odasnın yanında geniş bir bilgisayar odası bulunur. Öğrenciler burada sosyalleşebilir ve dinlenebilirler. Ikinci merkez üç katlıdır. Sınıfların yeni dizayn edilmiştir ve çalışanları her zaman canayakın tavırlarıyla gelecek planlarınzda yardımcı olurlar.

Bölge Bilgisi:

Intrax San Francisco’nun iki şubesi vardır. İki şube de ünlü alışveriş merkezi Union Square, canlı Financial District, Embarcadero, Chinatown, eğlenceli Nob Hill, dünyaca ün kazanmış müze, sanat gelerileri, alışveriş merkezleri ve birçok restorana yalnızca yürüme mesafesindedir. Buradan ulaşım oldukça rahattır.

Birçok parkıyla San Francisco nezih bir yerleşim bölgesidir. Ayrıca, birçok koleji, üniversitesi ve tıp, hukuk ve işletme fakülteleriyle isim yapmıştır.

Kosmopolit kültürü ve Kaliforniya mutfağı ile bilinen San Francisco dünyadaki en önemli turizm mekezlerinden biridir. Napa Valley, Santa Cruz’daki eğlence parkları, Lake Tahoe’da kayak, Big Sur’de sörf ve çevresindeki şehirleri ile San Francisco ilgi çekicidir.