GEOS

GEOS birçok farklı milletten öğrenciye eğitim veren uluslararası bir kurumdur. 20 farklı ülkede çok sayıda şubesi bulunmaktadır ve bu şubeler öğrencilerin dil yeteneklerini hızlı şekilde geliştirebilecekleri ve konuşma becerilerini sosyal ortamda arttırabilecekleri renkli,eğlenceli ve aynı zamanda güvenli ortamlarda kurulmuştur. Okul en güncel metodlar, gelişmiş metaryal ve olanaklarla eğitim vermektedir.

Okul café, mağaza, restaurant ve barlarla çevrili Union meydanındaki tarihi Flatiron binasının 4 ve 5. Katında eğitim vermektedir, tren tramway gibi toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesindedir.Binada görsel, işitsel eğitim olanaklarıyla donatılmış 6 sınıf, öğrencilere ücretsiz internet erişimi sağlayan 5 bilgisayarlı bilgisayar salonu ve öğrenci dinlenme alanı bulunmaktadır. Okul ACCET tarafından akredite edilmiştir.

Bölge Bilgisi

San Francisco Amerika’nın batısındaki, Kalifornia eyaletinde bulunmaktadır. Şehir sıcakkanlı insanları, büyüleyici doğal ve tarihi güzellikleri ve kültürel etkinlikleriyle dünyanın en fazla turist çeken en ilginç şehirlerinden biridir.

Önemli Özellikler

Sosyal Aktiviteler

Okul her Cuma öğleden sonra öğrencileri için eğlenceli sosyal aktiviteler düzenlemektedir. Bu aktiviteler arasında sportif yarışmalar, şehir gezileri, film gezileri bulunmaktadır. Fisherman’s Wharf, Ocean Beach, Alcatraz gezilen yerlerden bazılarıdır.

Extra ücretler

Kayıt ücreti: 100$

Konaklama yerleştirme: 150$

Havaalanı transferi: 150$