ST GILES COLLEGE – San Francisco

İlk St Giles College, Paul and Diana Lindsay tarafından 1955 yılında Londra’da kurulmuştur. 1955’ten bu yana İngiltere, Amerika, Kanada ve Brezilya’da şubelerini açarak genişlemiştir.
İngilizce eğitiminde ve okul idaresinde yaklaşık 60 senelik deneyime sahip olan St Giles College Grubu 8 senedir dil eğitiminde tüm dünyanın önde gelen kuruluşlardan biri haline gelmiştir. Her yıl 90 ülkeden 10.000 öğrenciye eğitim vermesi bunun bir kanıtı olarak gösterilir.

2006’da Language Travel Dergisi’nin Star Awards ödüllerine layık görülerek dünya çapında en iyi okul seçilmiştir.
St Giles San Francisco Şubesi 1982 yılında kurulmuştur ve San Francisco’nun en eski i dil okullarından biridir. Okul, 19 adet modern sınıfı, dil ve bilgisiyar labaratuvarı, öğrenci kafesi ve kütüphanesiyle öğrencilerin ders süresince ve ders dışında kaliteli zaman geçirmesine olanak verir. Kursları, California Eğitim Bakanlığı Onaylıdır.

Bölge Bilgisi
St Giles San Francisco, diğer dil okullarına göre merkezi konumuyla öne geçer. Tüm ana ulaşım hatları okula beş dakikadan az yürüme mesafesindedir. Ayrıca ünlü Union Square, San Francisco Alışveriş Merkezi, Financial District, Yerba Buena bahçeleri ve Modern Sanatlar Müzesi’ne oldukça yakındır.

San Frnacisco yıl boyunca ılıman bir iklime sahiptir. Bunun yanında ilgi çekici turistik mekanları, alışveriş mekanları, kafeleri, barları, restoranları ve gece hayatıyla Amerika’nın en büyüleyici şehirlerinden biridir. Yaşamak, eğitim almak ve Amerikan kültürünü yakından tanımak için ideal bir ortam sunar. Bunun yanında spor, eğlence ve sanat alanlarında çok çeşitli alternatiflere sahiptir. Şehrin etrafını saran mükemmel sahillere sahip olan San Francisco’da tüm yıl boyunca sörf yapılabilir. Bunların yanında körfezi, Golden Gate Bridge, Berkeley bölgesi, Napa Valley ve Carmel de görülmeye değerdir. 

Önemli Özellikler: 

Okulun Sağladığı İmkanlar:

Sosyal aktivite programları: St Giles Internetional College San Francisco, her ay düzenli olarak belirli aktivite programları düzenler. Bunlardan bazıları şöyledir: Muir Woods & the Wine Country, Yosemite National Park, Santa Cruz Boardwalk & The Gilroy Factory Shopping Outlet, Monterey & Carmel ve Old Sacramento & the State Capital Building’e geziler…vb.
 
Fiyata Dahil Hizmetler:

Yerleştirme ve seviye belirleme sınavları
Ücretsiz internet
Ders meteryalleri
Katılım sertifikası
Belirli sosyal aktiviteler

Extra Ücretler

Kayıt Ücreti                       :   $ 100

Konaklama Bulma Ücreti :    $ 65

Hava alanı transferi         :    $ 95

Education Camp Görüşleri:

Okuldan merkeze ulaşım kolaydır
Birçok kurs seçeneği vardır
Köklü bir okuldur