San Diego'daki öğrenciler için konaklama seçenekleri

Aile yanı

İngilizce konuşan bir ailenin parçası olarak yaşayın. Kendinize ait bir odanız olacak (ortak oda seçerseniz odanızı başka bir ülkeden gelen bir öğrenciyle paylaşacaksınız) ve ev sahiplerinizle beraber kahvaltı edip akşam yemeği yiyeceksiniz. 

Yerli San Diego sakinleriyle tanışmak ve yaşam tarzlarını paylaşmak için mükemmel bir şans. İngilizce konuşanlarla beraber yaşamak, öğrenmenizin ve akıcılığınızı geliştirmenizin hiç bitmeyeceği anlamına da gelir.

San Diego'da, Aile yanı evlerimiz okula toplu taşımayla bir saatlik bir uzaklıktadır. Okulumuzun çevresinde çeşitli ev tarzları vardır: dairelerden, konaklara, bazıları bahçeli, havuzlu ya da jakuzili evler.

Misafir odası yatak ve kahvaltı

Yerel San Diego alanı boyunca özel konutlarda odalar. Her gün kontinental tarzı, self-servis kahvaltı verilir. Bu seçenek Aile yanı seçeneğine göre daha az kişisel bir seçenektir; çünkü ev sahibi başta etrafı gösterme ve alışma için size yardımcı olsa da, sizinle sosyalleşmek zorunda değildir. Bu yüzden, bir derece özel yaşam isteyenler için iyi bir seçenektir ve çiftlere uygundur.