İngilizce Sertifikası 

İngilizce Sertifikası bana göre mi?

İngilizce Sertifikası Genel İngilizce'nin her alanında bütünüyle gelişme vaad eden en popüler kursumuzdur.

Her Pazartesi günü* kursumuza katılabilirsiniz. Seviye belirleme/ giriş sınavımızı takiben, kendi seviyenizdeki öğrencilerle birlikte bir sınıfa yerleştirileceksiniz.  

Uzun ya da kısa süreli, iki hafta ve üzerinde istediğiniz gibi eğitim alın. Esnek yapılı bir kurstur.


Embassy İngilizce Diploması - (Yurtdışında Akademik Yıl)

İngilizce Diploması bana göre mi?

İngilizce Diploması, yoğun ve uzun dönemli eğitim sunan en cazip İngilizce kursumuzdur. Dünya çapında seçebileceğiniz 16 Embassy okulunda vardır.

Embassy Diploma hayatınız boyunca bir kez yaşayabileceğiniz bir deneyim. Ana dili İngilizce olan bir ülkede dokuz aya kadar kalarak ve eğitim görerek kazanacağınız akıcılığı ve kültür anlayışını; edineceğiniz arkadaşları ve elde edeceğiniz başarıyı düşünün. 

Seçebileceğiniz dört başlangıç tarihi var: Ocak, Nisan, Temmuz ve Eylül. Seviye belirleme/ giriş sınavımız takiben, kendi seviyenizdeki öğrencilerle birlikte bir sınıfa yerleştirileceksiniz.  

Önemli not: Avustralya ve Yeni Zelanda'da Embassy İngilizce Diploması, Yurtdışında Akademik Yıl adıyla geçmektedir. Kurs içeriği tamamen aynıdır.

TOEFL sınavına hazırlık

TOEFL sınavına hazırlık kursu bana göre mi?

 TOEFL, the Test of English as a Foreign Language, akademik bir niteliktir. Yüksek bir puan İngilizce akademik derslere çalışmanız için yeteneğinizin bir kanıtıdır ve üniversiteye başvurunuzda destek için kullanılabilir. TOEFL ayrıca birçok uluslararası işveren tarafından tanınmaktadır.  

Aynı hedefe ulaşmak için çalışan öğrencilerle birlikte bir sınıfa katılın ve alacağınız sonuçların ne kadar inanılmaz olduğunu görün. Öğretmenlerimiz sınavın yapılacağı odaya kendinize güvenir bir şekilde girmeniz ve mükemmel sonuçlarla çıkmanız için gereken becerileri kazandırmakta oldukça deneyimlilerdir.

Üniversiteye Giriş Diploması

Üniversiteye Giriş Diploması bana göre mi?

En büyük amacınız bir Amerikan üniversitesinde eğitim almaksa, Embassy Üniversiteye Giriş Diploması tam size göre bir kurs.

Altı ya da dokuz aylık bir çalışma sizi İngilizce konuşulan bir üniversitede bir dersi rahatça takip edeceğiniz bir akıcılık seviyesine getirecektir. Ayrıca kurs, akademik yazı biçiminiz, çalışma becerileri ve Amerikan kültürüne giriş gibi alanlara odaklı bir çalışmayla, sizi üniversite hayatına hazırlar. 

En önemlisi, kurs 30 partner üniversitemizden birine kabul edilmenizi garantiliyor*. Partner üniversitelerimizin hepsi Diploma mezunlarımızın yüksek kalitesini tanımaktadır.

* Kursun başarıyla tamamlanması halinde üniversiteye giriş garantilidir.

Staj

Staj bana göre mi?


Staj, iş yerinde İngilizcenizi kullanma, profesyonellerle iletişim ağı kurma ve iş iletişimi becerilerinizi geliştirme fırsatı sunar. İşinizde İngilizce kullanıyor ya da uluslararası bir şirkette çalışmak istiyorsanız, staj size inanılmaz bir artış kazandıracak ve özgeçmişinizde mükemmel duracak.

Bu Amerikan şehirlerindeki çok çeşitli belli başlı şirketlere katılma şansınız olacak: Boston, New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, San Diego, San Francisco ve Seattle.

Nasıl yer ayırtacağım?

Stajlar temel bir İngilizce kursuna ek olarak ayırtılmalıdır.

Stajlar ihtiyaç ve deneyimlerinize uyması için dikkatli bir şekilde seçildiğinden, stajdaki rezervasyonunuzu ve yerleştirmenizi tamamlamadan önce sizinle görüşmemiz gerekiyor.

Yer ayırttığınız sırada kursunuza Staj eklemek istediğinizi kısaca belirtin ve gerekliliklerinizi öğrenmek için size ulaşalım.


Birebir dersler

Birebir dersler bana göre mi?


Bir öğretmen, bir öğrenci: Birebir dersler size gerekenlere tamamen uygun hale getirilmiş bir kursa katılma şansı verir.

Öğretmeninizle görüşerek, odaklanmak istediğiniz dil alanlarını seçebilirsiniz. Kendi kurs programınıza birebir dersler eklemek ilerlemenizi artıracak ve akıcılığınızı gerçekten geliştirecek.