LA Long Beach'teki öğrenciler için konaklama seçenekleri

Aile yanı

İngilizce konuşan bir ailenin parçası olarak yaşayın. Kendinize ait bir odanız olacak ve ev sahiplerinizle beraber kahvaltı edip akşam yemeği yiyeceksiniz.

Los Angeles'ta yaşayanlarla tanışmak ve yaşam tarzlarını paylaşmak için mükemmel bir fırsat. İngilizce konuşanlarla beraber yaşamak, öğrenmenizin ve akıcılığınızı geliştirmenizin hiç bitmeyeceği anlamına da gelir.  

LA Long Beach'te, Aile yanı evlerimizin hepsi okula 60 dakikalık bir uzaklıktadır. Büyük bir şehrin parçası olmasına rağmen Long Beach, rahat bir çevrede öğrencilere şehre kolay erişim sunarak bir kumsal ortamına sahiptir.

Öğrenci yurtları

Bağımsızlık isteyen öğrenciler içindir.

LA Long Beach'te, öğrenci yurtlarımız modern, rahat, lüks daireler şeklindedir. Ortak odalı daireler yüksek hızlı kablosuz internet ve kablolu televizyon bağlantısı sağlar ve özel banyo ve çamaşırhaneler bulunur.

Ayrıca her dairede buzdolabı, ocak ve bulaşık makinesi bulunan mutfak vardır. Öğrenciler yüzme havuzu, spa, voleybol, spor merkezi ve sinema gibi açıkhava tesislerini içeren resort/tatil yeri tarzı yaşamın tadını çıkaracaklar.  

Pazartesi-Cuma ücretsiz kontinental tarzı kahvaltı, Pazarları ise brunch verilir. Bu, Los Angeles'ın tadını çıkarırken daha bağımsız bir yaşam seçeneği isteyen öğrenciler için mükemmel bir seçimdir.

Misafir odası yatak ve kahvaltı

Yerel LA alanında özel konutlarda odalar. Her gün kontinental tarzı, self-servis kahvaltı verilir. Bu seçenek Aile yanı seçeneğine göre daha az kişisel bir seçenektir; çünkü ev sahibi başta etrafı gösterme ve alışma için size yardımcı olsa da, sizinle sosyalleşmek zorunda değildir. Bu yüzden, bir derece özel yaşam isteyenler için iyi bir seçenektir ve çiftlere uygundur.