New York'taki öğrenciler için konaklama seçenekleri

Aile yanı

İngilizce konuşan bir ailenin parçası olarak yaşayın. Kendinize ait bir odanız olacak ve ev sahiplerinizle beraber kahvaltı edip akşam yemeği yiyeceksiniz.

Yerli New Yorklularla tanışmak ve yaşam tarzlarını paylaşmak için mükemmel bir şans. İngilizce konuşanlarla beraber yaşamak, öğrenmenizin ve akıcılığınızı geliştirmenizin hiç bitmeyeceği anlamına da gelir.  

New York'ta, Aile yanı evlerimiz okula ortalama 60 dakika uzaklıktadır. Birçoğu, Long Island, Queens ve Brooklyn'de şehrin dış kentlerinde yer alır; böylelikle New York'un hem ikamet edilen semtlerini hem de turistik yerlerini görme fırsatı yakalarsınız. Long Island'da yaşayan öğrenciler Long Island Railroad'a binerek Penn Station'da inebilir, okula beş dakika yürüyerek ulaşabilir. 

Öğrenci yurtları

Bağımsızlığı ve dünyanın her bir yerinden gelen öğrencilerle kaynaşma şansı isteyen öğrenciler için. Öğrenci yurtlarımız ortak alanların etrafında düzenlenmiş çalışma-yatak odalarıyla, tipik bir üniversite kampüsünde bulabileceğiniz tarzda konaklamadan oluşur.  

New York'ta, başlıca öğrenci yurdumuz Manhattan School of Music'de yer alır. New York'un yukarı tarafında Morningside Heights'da yer alan yurt, okula direkt hattan metroyla 20-25 dakika uzaklıktadır.

Tek kişilik ya da ortak odalar vardır (ortak odalar tek kişilik odalardan fazladır); banyo ve tuvaletler ortaktır. İnternet erişimi vardır ve yemek yapmak için bir olanak olmamasına rağmen, öğrenciler Manhattan School of Music'in mükemmel kafeteryasına gidebilirler. Buzdolabı ve mikrodalga fırınlar kiralamak için vardır. Manhattan School of Music konaklaması hakkında bilgiler (PDF).

En yoğun sezonlarda, diğer yerel öğrenci yurtlarına erişimimiz vardır.

Misafir odası yatak ve kahvaltı

New York City boyunca özel konutlarda odalar. Her gün kontinental tarzı, self-servis kahvaltı verilir. Bu seçenek Aile yanı seçeneğine göre daha az kişisel bir seçenektir; çünkü ev sahibi başta etrafı gösterme ve alışma için size yardımcı olsa da, sizinle sosyalleşmek zorunda değildir. Bu yüzden, bir derece özel yaşam isteyenler için iyi bir seçenektir ve çiftlere uygundur.

Oteller/Hosteller

Size otel tavsiye edebilir ve önerilen birçok otelde konaklamanız için yer ayırtmanızda yardımcı olabiliriz. Kısıtlı bir bütçeniz varsa, hostel deneyimini de düşünebilirsiniz.