Kurs Seçenekleri

Standart İtalyanca Dil Kursları

Standart Kurs yıl boyunca 6 (aylık) seviyede düzenlenmektedir. 2 ile 24 hafta arası Pazartesi'den Cuma'ya kadar süren günlük 4 saatlik dersler sabah saat 09:00 'da başlar. Standart Kurs'a yoğun talep olması durumunda öğleden sonra saat 14:00'de başlayan yeni sınıflar açılabilir. Sınıflarda en fazla 12 öğrenci bulunmktadır.

Yoğun İtalyanca Dil Kursu

Yoğun İlaveli Kurslar standart kursun yanında teke tek verilen özel dersler bireysel dersler tamamen şahsın kişisel ihtiyaçlarına göre hazırlanır. İki değişik Yoğun İlaveli Kurs sunulmaktadır:

-Yoğun Artı-5 Kurs:haftada 20 ders Standart Kurs'a ilaveten 5 özel ders;

-Yoğun Artı-10 Kurs :haftada 20 ders Standart Kurs'a ilaveten 10 özel ders

İtalyan Dili ve Kültürü Kursu

İtalyanca öğrenirken aynı zamanda bulundukları ülkenin kültürünü, tarihini, o anki sosyal - politik durumunu öğrenmek isteyenler için "Bugünkü İtalya" Kursu'nu seçmelerini öneririz. Sabahları 4 derslik Standart Kurs yanında öğleden sonraları sanat, kültür, tarih, folklör, basın, film ve İtalya'nın politik ve ekonomik durumu hakkında bilgilendirileceklerdir. Kursun kültür dersleri 2 haftalık zaman zarfında 10 ek ders olarak verilmektedir.

Uzun Dönem Standart Kurs

Uzun dönemli programla İtalyanca öğrenmek isteyen öğrenciler, uzun -dönem indirimli fiyatlardan yararlandıkları gibi personelimiz tarafından da özel bir ihtimam ve ilgi ile karşılanırlar. Bu kursla öğrenciler bir yabancı dili, dilin konuşulduğu ülkede öğrenmenin tüm avantajlarından yararlanırlar. İtalyanca dilinin eğitimi tecrübelerimize göre; kursa katılımın minimum ideal zamanlamasının 12 hafta olduğunu biliyoruz. Dil öğrenme becerinize daha güven duymakla kalmayıp, kendinizi sanki tatilde değil de tamamen İtalyan kültürüne ve yaşam tarzına adapte olmus olarak bulursunuz. Bir çok uzun- dönem öğrencimiz ya üniversiteye girmeye çalışıyorlar ya da Uzun dönem Standart Kursları'nı bilinen AIL"Floransa" sınavı ile eğitimlerini tamamlıyorlar.

Mesleki İtalyanca Dil Kursları

İtalyan Üniversitelerine Hazırlık Kursları