School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         

   Yaz Okulları
   Yaz Okulu Nedir?
   Neden Education Camp
   Sosyal Aktiviteler
   Fiyat Listeleri
   Konaklama Olanakları
   Yaz Okulunun Faydaları
   İngiltere Yaz Okulları Listesi
   Amerika Yaz Okulları
   Malta Yaz Okulları
 Buradasınız | Anasayfa | Yaz Okulları | Yaz Okulunun Faydaları
   Yaz Okulunun Faydaları

  
Yaz okulları, çocuğunuzun liderlik, özgüven ve yaratıcılıklarını geliştirmek, grup içerisinde iletişimi ve ekip çalışmasını güçlendirmek için hazırlanmıştır.  Çocuğunuza sunduğunuz bu fırsat onun yabancı bir ülkeyi görüp kültürünü tanımasını; birçok yeni arkadaş edinmesini; yabancı bir dili kendi kuralları çerçevesinde öğrenmesini ve yerinde pratik yapmasını sağlayacaktır. Kişiliği şekillendiren bu programları çocuğunuzun geleceğine bir yatırım olarak da görebilirsiniz.

İlköğretim ve lisede alınan İngilizce eğitimine ek olarak İngiltere’de yapılan yaz kurslarının çocuklar ve gençlere sağladığı faydaları şöyle sıralayabiliriz:


Güven

Birçok ülkeyi bir araya getiren yaz kamplarında çocuğunuz, spor ve grup aktiviteleri sayesinde yeni beceriler kazanarak sosyalleşme fırsatı bulur. Sosyal aktiviteler sayesinde diğer öğrencilerle iletişime geçmesi kendini daha iyi hissetmesini, İngilizcede yaşanan konuşma zorluğunu aşmasını ve kendisine olan güven duygusunun artmasını sağlar.

Başkalarına Saygı

Sosyal aktivitelere katılan öğrenciler birbirlerine saygı duymayı, aldıkları sorumluluklar ve edindikleri deneyimler sayesinde birlikte çalışmayı öğrenirler. Ekiple yapılan aktivitelerde hedeflere ulaşan ve başarı gösteren gençler, ödüllendirilir ve dayanışmanın yanında birbirlerine saygı duymayı da öğrenirler.


Kendilerine saygı

Öğrencinin sosyal ve güvenilir bir ortamda katıldığı aktiviteler pozitif bir kişilik edinmesini, başarıyı yakalamasını ve kendisine saygı duymasını sağlar.



Hoşgörü

Grup ile yapılan aktivitelerde değişik kültürlerden gelen öğrenciler aralarındaki farkın aşılamaz olmadığını yaşayarak öğrenirler. Bu deneyim, farklılıklara saygı duymayı öğretirken hoşgörülü olmalarını da sağlar.



Kişiliklerini bulmak

Sosyal aktiviteleri iyi hazırlanmış bir yaz kampı programı, çocuklara ve gençlere kendilerini ifade etme özgürlüğü ve daha iyi tanıma fırsatı verir. Öğrencilerin, ailelerinden uzakta kendilerini her türlü ifade edebilecekleri bir ortamda bulunmaları onlara, kendi ayakları üzerinde durmayı öğretirken ruhsal gelişimlerinde ve kişiliklerini bulmada da olumlu katkılar sağlar.


 
İletişim Detayları

iLetisim

 

2012 Yaz Okulu Broşürü

E - Bülten
İsminiz :
E-Posta :

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim