School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         

   Yaz Okulları
   Yaz Okulu Nedir?
   Neden Education Camp
   Sosyal Aktiviteler
   Fiyat Listeleri
   Konaklama Olanakları
   Yaz Okulunun Faydaları
   İngiltere Yaz Okulları Listesi
   Amerika Yaz Okulları
   Malta Yaz Okulları
 Buradasınız | Anasayfa | Yaz Okulları | Konaklama Olanakları
   Konaklama Olanakları

  
Aile Yanı Konaklama
Kısa süreli programlara ve dil okullarına katılan öğrenciler tarafından tercih edilen aile yanı konaklamada, odalar tek ya da çift kişilik olabilir.

Yüz yüze yapılan görüşmeler sonunda okullar tarafından seçilen ailelerin, öğrencileri rahat ettirebilecek konfor düzeyine sahip olmalarına, düzenli, mutlu bir yaşantı sürmelerine ve öğrencinin oda standartlarının da yüksek olmasına dikkat edilir.
Aileler, öğrencinin sabah kahvaltısını ve akşam yemeğini hazırlamakla yükümlüdür. Öğrenciden, ailenin bir üyesi olarak evin kurallarına uygun hareket etmesi ve sorumluluklarını yerine getirmesi beklenir. Öğrenci okulda ve ailenin yanında gözetim altında tutularak güvenliği sağlanır. Okulla ev arasındaki mesafeye göre öğrenci okula yürüyerek ya da toplu taşıma araçları ile ulaşır.

Yurtta Konaklama
Okullara veya şehir merkezine yakın olması, eve göre daha rahat bir hareket ortamı sağlaması ve öğrencilerle kaynaşma imkanı verdiğinden çoğu öğrenci tarafından özellikle tercih edilmektedir.

Öğrenciler, 1–8 kişilik odalarda farklı milliyetlerden arkadaşlarıyla bir arada kalırlar. Özel yurtlarda spor merkezleri, yüzme havuzu, oyun alanları ve kütüphane bulunmaktadır.  
Yurtlar, rehber öğretmen gözetimi ve güvenlik görevlilerinin 24 saat denetimi altındadır. Yemekleri kafeteryadan ve yemekhaneden temin edebilen öğrenciler, boş vakitlerinde hem dinlenip hem de vakit geçirilebilecekleri TV ve video odalarına sahiptirler.
 
İletişim Detayları

iLetisim

 

2012 Yaz Okulu Broşürü

E - Bülten
İsminiz :
E-Posta :

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim