School Login Host Family Login Student Login
Hakkımızda Yaz Okulları Promosyonlar Downloads Foto Galeri Fiyat Listesi Referanslar İletişim
Bookmark and Share
Malta Amerika Avusturya Avusturalya İngiltere İtalya Kanada Almanya Fransa
         

   Hakkımızda
   Neden Education Camp'ı Seçmelisiniz?
   Hakkımızda
   Hedeflerimiz
   Education Camp Ailesi
   Servislerimiz
   Okullarımız
 Buradasınız | Anasayfa | Hakkımızda | Servislerimiz
   Servislerimiz

  
Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için eğitim masrafları, konaklama, vize ücreti, uçak bileti gibi öğrenciye ait olan masrafların dışında Education Camp Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak hiçbir servis ücreti talep etmemekteyiz. İngiltere'de huzurlu ve sorunsuz bir eğitim sürmeniz için sizin için Bronz, Silver ve Golden paketleri hazırladık. Detaylı bilgi için okumaya devam edin.


Aile yanında kalan öğrencilerimiz için hazırladığımız bu rehberi oldukça yararlı bulacağınıza inanıyoruz. Bilindiği gibi her ülkenin kendine özgü gelenekleri vardır. İngiltere’de birçok şeyin Türkiye’den farklı olduğunu göreceksiniz. Education Camp çalışanları olarak size yabancısı olduğunuz bu konularda yardımcı olacağımız gibi rehberdeki bilgilerin de size ışık tutacağını umuyoruz. Konakladığınız aile size aile bireylerinden biriymişsiniz gibi davranır ve karşılığında da sizden aynı şeyleri bekler. Bu da ailenin düzenine uymanız ile ilgilidir.
Bazı aileler ‘Ev Kuralları’ adında yazılı bir döküman da verebilir. Kurallara uyum sağlamanız açısından yararlanacağınız bu bilgileri önemli sayıyoruz. Buna rağmen aileyle birbirinizi yanlış anlamanız halinde sorunları çözmek için yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz. Aile yanı konaklama türünde otellerde verilen servis hizmetleri verilmez. Education Camp çalışanları olarak sizlere en arkadaş canlısı ve en iyi aileyi seçmeye çalışmaktayız. Karşılıklı nezaketin önemli olduğu İngiliz aile kültüründe ‘teşekkür ederim, günaydın, iyi akşamlar’ gibi sözcüklerin kullanılmasını tavsiye etmekteyiz.
 
Aile yanı Konaklama Rehberinde bulabilceginiz bazı başlıklar şöyledir.
  • Odanız
  • Banyo:
  • Avrupa Kahvaltısı
  • Telefon
  • Eve Giriş-Çıkışlar
  • Anahtar ve Güvenlik
  • Değerli Eşyalarınız
  • Arkadaşlarınız
  • Aile ile Sohbet
  • Yardım ve Rehberlik

 
İngiltere’de kaldığınız sürece muhtemelen, bir İngiliz bankasında hesaba ihtiyaç duyacaksınız. Öğrenciliğiniz sırasında bir işte çalışmayı düşünürseniz de çoğu işveren, ücretinizi doğrudan hesabınıza yatırmak için banka hesap bilgilerinizi isteyecektir. Hesap özetleriniz, vizenizi yenilerken de gerekecektir. Hesap açmak için bazı bankalar, ülkenizdeki adresinizi, sponsorunuz veya ailenizin gelirlerini ve ülkenizdeki yatırımlarınızı belgelemenizi de isteyebilir. Bazı bankalar şimdilerde yabancı öğrenciler için hesap açılışında ek ücret talep etmeye başladılar; bu yüzden hesap açmadan önce bunu sorun.
Ülkenizdeki bankanızdan para transferi yapma gereği duyuyorsanız, bu hizmeti verip veremeyeceklerini de öğrenin.

Education Camp; banka hesabı açarken banka kartları , internet bankacılığı, acil iş saatleri, hesap çeşitleri ve banka giderleri gibi birçok konuda size yol gösterecektir. Unutmayın ki yanınızda götürdüğünüz harçlığınızı en kısa sürede bir bankaya yatırmak ve hesap açarak o hesaba ait olan banka kartını almak ihtiyacınız olan miktar kadarını bankamatikten çekmek  üzerinizde yüklü para taşıma zorunluluğunu ortadan kaldıracaktır.

Ayrıca Türkiye’deki bankanızdan İngiltere’ye gelmeden önce pound hesabı açtırıp bu hesaba ait alacağınız internet bankacılığı şifresini kullanarak da size yatırılan poundu internet üzerinden hesabınıza çekebilir,para transferinin en ekonomik olan bu yolunu kullanabilirsiniz.

 
Uluslararası öğrenciler İngiltere’de eğitim gördükleri süre içerisinde çalışma hakkkına sahiptirler; fakat bu durum bütün öğrenciler için geçerli değildir. Altı aydan daha kısa bir süre eğitim alan öğrencilerin çalışma hakkı yoktur. Altı aydan fazla eğitim alan öğrencilerin ise günde 4 saat, haftada 20 saat, yarım gün çalışma izinleri vardır.
Çalışma izninizin olup olmadığını öğrenmenin en kolay yolu, pasaportunuza vurulan vize çeşidine dikkat etmenizdir.
Haftada £100 üzerinde para kazanan herkes NI vergisini vermek zorundadır. NI vergisi kazancınızın £100 uzerinden %11 olarak kesilmektedir.
Haftalık £100 kazanmıyorsanız bile NI vergi numarasını bir işe başlamadan önce almak ve bunu işverene sunmak zorundasınız. NI numarası almak için Education Camp size detaylı bilgi sunacaktır.

İngiltere’de en son çıkan kanunlar doğrultusunda işverenler NIC (calışma numarası) görmek istemektedirler. NIC sizin legal olarak çalışma hakkınız olduğunu gösterdiğinden işveren için çok önemlidir çünkü illegal işci çalıştıranlar çok büyük cezalara çarptırılırlar. Education Camp sizin bu sorununuzu ortadan kaldırmak icin NIC başvuru konusunda size detaylı bilgi verip yol gösterecektir. Egitim masrafalarınızı aşağılara çekmek için NIC almanızı tavsiye ederiz.

   
Çevirici Fiş (adaptor)
İngiltere’deki elektrik fişleri Türkiye’nin fişlerinden farklıdır ve öğrencilerimizin en çok sorun yaşadığı konuların başında gelir;çünkü telefon, laptop, kamera ve saç kurutma makinesi için mutlaka adaptöre ihtiyacınız vardır. Bu adaptörleri İngiltere’den temin edebilirsiniz fakat çevreyi bilmediğiniz için bunu hemen temin etmeniz  zor olabilir. İngiltere’ye gittiğiniz ilk günde  böyle bir telaşeye girmemeniz açısından  elinizin altında olması size büyük kolaylık sağlayacaktır.


Evden uzakta, tamamen yeni bir çevrede ,yeni yemeklere ve hava koşullarına alışmaya çalışırken bir taraftan da sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Kendinizi dinç ve sağlıklı hissetsenizde acilen bir doktora görünmeniz gerekebileceğini düşünerek İngiltere’ye varır varmaz bir pratisyen doktora (GP) kaydolmanız gerekmektedir. Education Camp size en yakın doktor ve hastane bulmanın yanında aşağıda maddelendirdiğimiz önemli konularda da size yol gösterecek ve yardımcı olacaktır.
  • Masraflar
  • Hastaneler
  • Diş ve ağız ile ilgili Tedaviler
  • Göz Tedavisi
  • Eczaneler
  • Alternatif Tıp
  • Soğuk Algınlıkları
  • Beslenme Bozuklukları
  • Saman Nezlesi
  • Isınma
  • Menenjit
  • Ruh Sağlığı & Genel Vücut Sağlığı 
  • Cinsel Sağlık


Ehliyet Hizmetleri
Geçerli bir ehliyetiniz varsa ve 17 ya da üzeri yaştaysanız (küçük motorlu bisikletler için 16 yaş ve üzeri) kendiniz otomobil veya motosiklet kullanabilirsiniz. Güzergahınızın değişik olmasını, uzak yerleri ziyaret etmeyi veya grup halinde gezmeyi tercih ediyorsanız, otomobil yolculuğu uygun olabilir. Bir araç bulamazsanız kiralayabilirsiniz.

İngiltere’ye giden Türk Vatandaşları, ilk 12 ay süresince Türk ehliyeti ile İngiltere’de otomobil kullanabilir. Ancak 12 aydan sonra Türk ehliyeti geçerli olmayacaktır. Bunun için ilk 12 aylık süre içinde İngiliz ehliyeti almak zorundadırlar.

Education Camp sizlere trafik kurallarını daha iyi anlamanız, güvenli araba kullanmanız ve gerektiğinde İngiliz ehliyeti almanız icin Türkçe konuşan öğretmenler bulabilir, ehliyet başvurunuzda yardımcı olabilir.



Education Camp çalışanları siz Türkiye’den ayrılmadan önce ev ve okul arasında gerekli haritaları ve ulaşım kılavuzunu diğer belgelerinizle birlikte sizlere teslim edecektir.

Havaalanından transferiniz konaklamanıza kadar olacaktır. Aile ya da yurt konaklamanıza yerleştikten sonra saate bağlı olarak dışarıya çıkıp en yakın otobüs ve tren istasyonunu keşfetmeye çalışabilirsiniz. Günümüz teknolojilerinden biri olan “Google Earth” bu noktada çok işinize yarayacaktır.

Türkiye’den ayrılmadan önce elinize geçecek konaklama detayına http://maps.google.co.uk/ adresinden posta kodunu girerek görebilirsiniz. Okulunuzun posta kodunu girerek okulla ev arasındaki yolu inceleme şansını yakalayabilirsiniz. Konaklamanızın etrafındaki tren, metro ve otobüs duraklarına yakından göz atabilirsiniz. Ayrıca, Londra’ya gelecekseniz http://www.tfl.gov.uk/ sayfasından da konaklama ve okul arasındaki yolu hangi alternatif yollarla gideceğinizi bulabilirsiniz.

Okula gideceğiniz ilk gün, yolları iyi bilmediğinizi ve okula en az yarım saat önce varmanız gerektiğini düşünerek yola erken çıkmanızı tavsiye ederiz.



Öğrencilerimiz ve iş adamlarının ihtiyaç duyduğu havaalanı hizmetlerini 22 yılı aşkın hizmet tecrübesi ile sunan Education Camp sitesine hoş geldiniz!
Sizlerin güven içinde yolculuğunuzu sağlamak için özel şoförlerimiz  kullandıkları konforlu araçlarıyla hizmetinizdedir. Şoförlerimiz TFL (www.tfl.gov.uk) tarafından güvenlik kontrolünden geçmis, lisanslı ve yolcuları sigortalanmıştır.
Okul kaydı sırasında havaalanından transfer isteğinde bulunduysanız yetkili kişiler sizi havalanında bekliyor olacaktır.

Türkiye’den ayrılmadan önce taksi ile ilgili bilgileriniz size verilmiş olacaktır. Bu bilgilerin içinde taksinin sizi havalimanında kaçta karşılayacağı, uçuş numaranız ve sizi alacak kişinin telefon numarası bulunacaktır. Bu noktaları kontrol ettiğinizde herhangi bir bilgi eksikliğiyle karşılaşırsanız hemen acentenizle iletişime geçmelisiniz! Birkaç saatlik uçak yolculuğundan sonra sizleri bekleyen, ellerinde isimlerinizin yazılı olduğu karşılama boardları ile güler yüzlü ve profesyonel çalışanlarımız ile buluşacaksınız. Dışarıda hazır bekleyen aracımız, güvenli ve konforlu bir şekilde sizleri konaklamalarınıza götürecektir.
Education Camp calışanları havaalanından konaklamanıza kadar gecen süreçte sizinle telefonla iletişime geçip rahat bir şekilde konaklamanıza yerleşmenizi sağladıktan sonra yakınlarınızı haberdar edecektir.

İngiltere’de düzenlenen konferans, toplantı ya da özel seyahatinizde ihtiyacınız olacak tüm hizmetleri Education Camp’tan sağlayabilirsiniz.



Okul kaydını yaptırıp ve İngiltere vizesini aldıktan sonra yolculuk hazırlığı başlar. İngiltere’de havaalanında pasaport kontrolünden geçerken, göçmenlik çalışanı sizlere ne kadar kalacağınız, nerede okuyacağınız ve aileniz ile ilgili sorular sorabilir. Aynı şekilde İngiltere’den dönerken de havaalanında birtakım sorular ile karşılaşabilirsiniz. Sizler için hazırlamış olduğumuz İngilizce rehberi sayesinde gidiş ve dönüşünüzde karşılaşabileceğiniz bu sorulara cevap vererek yolculuğunuza rahat bir şekilde çıkabilirsiniz.
Basit ve günlük konuşmaların da  size yardımcı olacağını düşünerek hazırlamış olduğumuz bu kılavuz Education Camp çalışanları tarafından sizlere sunulacaktır.


A’dan Z’ye kadar tüm sorularınızın cevabını bu kılavuzda bulabileceksiniz. Tüm soru ve sorunlarınızda Education Camp çalışanları yanınızda olacaktır.

İngiltere’de eğitim aldığınız süre içerisinde sizlerin hayatını kolaylaştıracağına inandığımız konuları içeren kılavuzun bazı başlıklarını şöyle sıralayabiliriz:
  • Alışveriş
  • Bankacılık
  • Barlar & Publar & Gece Hayatı
  • Bilgisayar & İnternet
  • Çalışma İmkanları
  • Dans
  • Depolama ve Nakliye
  • Dil Okulları
  • Eve Dönüş Hazırlıkları
  • Festivaller  
  • Finans & Burslar
  • Genç Londra
  • Gezip Görülecek Yerler
  • Güvenlik
  • Hava Koşulları
  • İngiltere’de Ulaşım
  • İngiltere’nin Bölgeleri
  • İngiltere'ye Gidiş
  • Konaklama Seçenekleri
  • Kültür ve Tarih
  • Kütüphaneler  
  • Londra Müzeleri
  • Londra'nın Bölgeleri
  • Londra'da İş İmkanları
  • Marketler & Pazarlar
  • Müzik
  • Öğretme & Öğrenme Yöntemleri  
  • Parklar ve Bahçeler
  • Radyo & Televizyon
  • Sağlık Hizmetleri
  • Sanat Galerileri
  • Seyahat & Turizm
  • Sigorta
  • Sinema & Tiyatro
  • Sporlar
  • Tatiller
  • Ulusal Öğrenci Birliği
  • Yardım ve Öneriler
  • Yiyecekler ve İçecekler


İngiltere için vize bekleyişi bittikten sonra yolculuk hazırlıklarına başlamak gerekir. Yolculuk öncesinde, yolculuk süresince ve yolculuk sonunda sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz İngiltere’ye Gidiş Kılavuzu, vizeniz elinize geçtiğinde Education Camp çalışanları tarafından size teslim edilicektir.

Rehberin içeriği aşağıdaki gibidir:
o    Valiz Hazırlığı
o    İngiltere’deki Havaalanında Sizi bekleyenler
o    Uçak Biletleri
o    Okulda İlk Gün İngiltere’de İlk Hafta Yapılması Gereken İşler
o    Yurtdışı Çıkış Harcı
o    Türkiye’deki Havaalanında Sizi Bekleyenler
o    Havalimanları
o    İngiltere’de Pasaport Kontrolü
o    Okulda İlk Gün
o    Ev ve Okul Arasındakı Yol Haritaları
o    Havaalanı Transferi


İngiltere’ye gitmeden önce sizin için okuldan aldığımız 4 haftalık konaklamanız, İngiltere’ye gittiğiniz zaman size başka konaklamaları görmek ve kendi bütçenize uygun bir yer bulmak açısından zaman verecektir. Öğrencilerimizden edindiğimiz tecrübelerimizden de yola çıkarak minimum 4 haftalık konaklamayı okuldan istememiz hem sizin hem de vizeniz açısından doğru bir karardır.

Education Camp, konaklamanızı değiştirmek istediğiniz zaman size yol gösterecek ve konaklama ile ilgili detaylı bilgileri size sunacaktır.
Konaklamayla ilgili size yardımcı olacağımız detaylar ve konaklama çeşitleri aşağıdadır:  
  • Oda Paylaşımı
  • Studio ve daireler
  • Özel Yurtlar & hosteller
  • Sahibinden Kiralık Odalarda Konaklama
  • Yurtlarda konaklama
  • Aile konaklaması
  • Konaklama Aranması
  • Konaklama fiyatları
  • Kira sozlesmesi


Sizlere sunduğumuz bu ekonomik paket sayesinde, İngiltere’ye iner inmez kontörlü telefon kartınızı kullanarak aileniz ile iletişime geçebilirsiniz. Karşılaşabileceğiniz herhangi bir sorun karşısında Education Camp çalışanları ile kontağa geçebilirsiniz. Eğer VIP paketi almış iseniz sizi bekleyen taksi şoförünüzle de gecikme durumlarında iletişime geçebilirsiniz.
Türkiye’deki hatlı telefonunuzu İngiltere’de herhangi bir sorun olmadan kullanabilirsiniz; fakat unutmayın ki telefon görüşmelerinizin faturası yüksek olacaktır.
İngiliz hattı ile Türkiye’yi aramak çok çok daha ucuzdur. Aileniz ve kendiniz için ilk gün telefon hattınızın olması oldukça önemlidir çünkü aileniz sizin son durumunuzu merak edecektir!


Uçağınız İngiltere hava sahasına girdiği anda, hostesler “Landing Board” kartlarını dağıtmaya başlar.

Uçak biletinizi aldıktan sonra Education Camp  ofisimizi ziyaret ederek Landing Kartınızı alabilir ve size sunduğumuz örneğe bakarak kartın üstündeki bilgileri eksiksiz doldurup bu işleminizi daha yolculuğa çıkmadan yapabilirsiniz. Uçağınız indikten sonra pasaport kontrolüne geldiğiniz zaman pasaport, uçak bileti, konaklama ve okul detaylarınızın olduğu dökümanlarla birlikte landing kartınızı gümrük görevlisine göstermek durumundasınız.



Öğrencilerimiz ve İş adamı olan öğrencilerimizin ya da Londra’daki hizmetlerimizden yararlanmak isteyenlerin Londra’ya ilk günden alışabilmeleri, kaldıkları dönemi en verimli sekilde değerlendirebilmeleri için Londra oryantasyon programı sunuyoruz. Londra’nın nerelerini görmelisiniz, nerede yemek yemelisiniz, nasıl daha ucuza konaklama bulabilirsiniz, iş imkanları nelerdir, güvenliğiniz ve daha bircok konuda bilgi veriyoruz.
Birebir görüşerek asağıdaki listede maddelendirdiğimiz önemli konular üzerine konuşup  22 yıllık eğitim ve yaşam deneyimlerimizi aktarıyoruz.
  • Alışveriş
  • Bankacılık
  • Barlar & Publar & Gece Hayatı
  • Bilgisayar & Internet
  • Çalışma İmkanları
  • Gezip Görülücek Yerler
  • Güvenlik
  • İngiltere’de Ulaşım
  • Londra Müzeleri
  • Londra'nin Bölgeleri
  • Londra'da İş İmkanları
  • Öğretme & Öğrenme Yöntemleri
  • Parklar ve Bahçeler
  • Sağlık Hizmetleri
  • Seyahat & Turizm
  • Sanat Galerileri
  • Sinema & Tiyatro
  • Tatiller
  • Yardım ve Öneriler
  • Yiyecekler ve İçecekler


Öğrencilerimize eğitim süresinde internet ortamında yardımcı olmaktayız. Msn ve skype üzerinden okuldan ya da konaklamanızdan bizlere ulaşabilir sorularınıza birebir cevap alabilirsiniz. Türkiye’den ayrılmadan önce size sizin ile ilgilenecek danışmanımızın email detayları verilecektir. Bu sayede hem email hem de messanger ortamında kendinizi bize biraz daha yakın hissedeceksiniz. Türkiye’de hizmet veren eğitim danışmanlıklarında böyle bir hizmet mevcut değildir.
Yurtdışı acentenizi seçmeden önce öğrenci referanslarımızı okumanızı ve kararınızı ondan sonra almanızı tavsiye ederiz.


Öğrencilerin ulaşımlarında tasarruf etmelerine yardımcı olan birçok indirim kartı  vardır. Özellikle sık yolculuk yapıyorsanız bunlardan yararlanabilirsiniz. Her yolculukta yüzde 30’a kadar tasarruf sağlayan otobüs ve tren kartları satın alabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi aşağıdaki bölümlerde verilmektedir.

Uluslararası Öğrenci Kimliği (ISIC) ya da Uluslararası Gençlik Seyahat Kartı (IYTC) çıkartarak İngiltere ve diğer ülkelerdeki indirimlerden yararlanabilirsiniz.
Bu kartların indirimleri moda, müzik, eğlence, lokantalar vb. yerlerde geçerlidir. VIP paketi almanız durumunda ise Education Camp çalışanları sizin için ISIC kartına online başvurunuzu yaparak  öğrenci indirimlerinden yararlanmanızı sağlayacaktır.


Bursa’nın en itibarlı ve güçlü danışmanlık firmaları arasında yer alan Education Camp Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak İngiltere, Avusturya, İtalya, İspanya, Malta, Avustralya Kanada, Almanya ve  Amerika’da eğitim almak isteyen öğrencilerimizin eğitim ve kariyer hedeflerine uygun profesyonel bir danışmanlık hizmeti verip en doğru tercihi yapmalarını sağlamaktayız.
Donanımlı danışmanlarımızla, öğrencilerimize ücretsiz danışmanlık hizmeti vermek, eğitim seçeneklerimiz konusunda onları aydınlatmak, seçimlerinde yardımcı olmak, tercih ettikleri ülkeye göndermek için profesyonel vize hizmeti vermek ve aynı zamanda  program süresince soru ve sorunlarında yanlarında olmak için hizmet vermekteyiz.
Okul yerleştirmelerimizde öğrencilerimizden herhangi bir ücret talep etmemekteyiz. Sizlerin bütçesine en uygun okulları bulmak ve promosyonlu okulları sunmak için özenle çalışmaktayız.


Metro veya demiryolu İngilterenin en hızlı ve en popüler ulaşım şeklidir. Servisler, sürelerin daha kısa olduğu pazar günleri ve banka günleri dışında, sabah 5.30 civarından hemen hemen gece yarısına kadar her gün çalışmaktadır. Büyük kentlerden küçücük köylere kadar bütün İngiltere’de tren istasyonları bulunur. Şehirlerarasında gidip gelen ('Intercity') trenlerde, yolculuğun süresine göre genellikle yemekli vagon veya yiyecek içecek büfeleri vardır.
İngiltere’nin ve Avrupa’nın çoğu yerine otobüsle de gidebilirsiniz. Otobüsle yolculuk trenden daha uzun zaman alacaktır ama fiyatlar daha düşüktür.
Education Camp’ın öğrencilerine sunduğu bu hizmet sayesinde Londra’da toplu taşımada (tren, otobus,metro) kullanılan Oyster Card’ı almanız da size yardımcı olacaktır. Günlük gezi ya da otobüs kartı almanız durumunda yolculuğunuz daha da pahalıya gelecektir. Education Camp sizlere Oyster Card temin etmenizde yol gösterip yardımcı olacaktır.
Öğrenciler, özel resimli Oyster Card’a minimum 14 hafta tam zamanlı okula kayıt olmuşlarsa başvurabilir. Okula başladığınız ilk hafta okulunuzdan gerekli formu isteyebilir ve başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Kartınızın elinize ulaşması bir iki hafta alacağından bu işlemi geciktirmemenizi tavsiye ederiz. (yanınızda bu işlemler için resim bulundurmalısınız.)


Uzun dönem gelmiş Türk öğrencilerin İngiltere’ye girişlerinden itibaren 7 gün içerisinde polis kaydı yaptırmaları şarttır. Polis kaydı yaptırmak için “Overseas Visitors Records Office”, Brandon House, 180 Borough High Street, London SE1 adresine gitmeniz gerekmektedir. Metro ile Borough istasyonuna sabah 9:00am ile 4:00pm arasında gidebilirsiniz. Giderken yanınıza, pasaportunuzu, iki resminizi, konaklama adresinizi ve kayıt ücreti olan £34.00 almayı unutmayın
Eğitim sürenizi uzatırsanız ya da adres değişikliği yaparsanız, polis kaydınızı yenilemeniz gerekmektedir.
Detaylı bilgi için Education Camp çalışanları ile ya da Metropolitan Police bürosuna tel: 020 7230 1208’den ulaşabilirsiniz. VIP paketimizi alan öğrencilerimiz icin hazırlanmış olan bu servisimizde polis kaydının sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için tecrübelerimizden yararlanabilirsiniz.


Yolculuk planı yaptıysanız ve yurtdışına çıkmayı düşünüyorsanız Education Camp’ın siz öğrencilerimize sunduğu seyahat sigortasından yararlanmanızı tavsiye ederiz. Bagajınızın, pasaportunuzun kaybolması ya da kaldığınız süre içinde tedavi gerektirecek bir durumla karşılaştığınız an size rehberlik yapacak özel bir paket hazırladık.Tedbirinizi önceden alıp seyahatinizin tadını çıkarın diye!
Dünya (ABD, Kanada, Japonya ve Türkiye hariç) 30.000.-EUR
ABD, Kanada, Japonya 50.000.-USD

Seyahat sigortasıyla şu teminatlara sahip olacaksınız:
Tıbbi Tedavi Teminatı: Kişinin bu sigorta poliçe kapsamında aniden hastalanması veya yaralanması durumunda Coris International, hastane, ameliyat ve tedavi masrafları ile ilgili doktorun yazdığı ilaçların masraflarını sigorta şirketi adına ödeyecektir.

Sigortalının Tıbbi Nedenlerle Nakli: Sigortalının bu poliçe kapsamında aniden hastalanması veya yaralanması durumunda Coris International, sigortalıyı ambulans veya refakatçi doktor tarafından en uygun kabul edilen herhangi bir nakil aracıyla en yakın tıbbi merkeze nakli için gerekli giderleri sağlayacaktır.

Sigorta Cenazesinin Nakli: Coris International, cenazenin Türkiye’deki defin yerine naklini üstlenecektir.
Tıbbi Danışmalık: Sigortalının karşılaştığı sağlık problemi konusunda sigortalıya Coris International tarafından bilgi verilecektir.
Acil Mesajların İletilmesi: Sigortalının talebi üzerine Coris International, yukarıdaki maddelerin kapsamıyla ilgili olarak acil veya gerekli mesajların iletilmesini sağlayacaktır.

Tarifeli Hava yolu Uçuşlarında Kaybolan, Zarar Gören veya Çalınan Bagaj: Tarifeli uçuşlarda bagajın kaybolması, çalınması veya zarar görmesi halinde hava yolu şirketince belirlenen süre içerisinde (Minimum 21 gün) bulunamaması durumunda hava yolunun kayıp, zarar ya da çalınma raporu şartı ile sigorta şirketi tarafından 350 Euro limit ödeme yapılacaktır.

Seyahat Sigortasının geçerli olamayacağı durumlar:
Doğal afetler sonucu ortaya çıkan zararlar,
Ambalajı yeterli olmayan, etiketi bulunmayan, kırılan veya bozulan ürünleri içeren bagajlar,
Doğuştan olan hastalıklar,
Rehabilitasyon tedavileri, fizyoterapi, ve alternatif tıp  tedavileri,
60 Euro’nun üzerindeki diş tedavi giderleri,
Kronik hastalıklar ve bazı özel hastalıklar,
Bir aracın sürücü belgesi olmaksızın kullanılması ve bunun sonucunda doğabilecek kazalar,

Primler

SÜRE

1.Alternatif

30.000.- EUR

Döviz cinsi

2. alternatif

50.000 USD

Döviz cinsi

7 gün

 8, 50

EUR

10, 00

USD

14 gün

15, 50

EUR

16, 50

USD

31 gün

20, 00

EUR

22, 00

USD

61 gün

25, 00

EUR

28, 00

USD

92 gün

35, 00

EUR

40, 00

USD

182 gün

40, 00

EUR

45, 00

USD

365 gün

60, 00

EUR

65, 00

USD




Education Camp çalışanları öğrenci vizeniz elinize geçtikten sonra isterseniz size uçak bileti bulma konusunda yardımcı olabilir. Ya da kendi uçak biletinizi kendiniz de satın alabilirsiniz.

Almış olduğunuz biletin uçuş detaylarını Education Camp çalışanlarına en kısa sürede bildirmeniz gerekmektedir.
Londra'dan İstanbul'a 3 saat 45 dakika civarındayken Manchester - İstanbul uçuşları 4 saat civarında sürmektedir.
  Birçok yeni hava yolu İngiltere ve Türkiye arasına seferler koymaya başlamıştır bu yüzden mutlaka Education Camp’a danışarak alacağınız biletin uygunluğunu tartışın. Direk olarak İngiltere ve Türkiye arasında uçan hava yolları Türk Hava yolları, British Airways, Pegasus ve Easy Jet’tir.
Bu hava yolları Türkiye’den farklı havaalanlarından kalktıkları gibi İngiltere’de de değişik havalimanlarına inerler. Uçak bileti ararken gideceğiniz yere en yakın havalimanını öğrenmekle işe başlayın sonra bu havalimanına inen hava yollarını araştırarak devam edebilirsiniz.


İngiltere’de eğitim gördüğünüz sürenin yetersiz olduğu durumlarda vizenizi uzatmak için Home Offic’e (İç İsleri Bakanlığı) başvuruda bulunmak gerekmektedir. Birçok Türk öğrenci bu işlemi İngiltere’den yapmaktadır. Vizenizi uzatmak için doğru yolu izlemelisiniz. Education Camp çalışanları gerektiğinde size detaylı bilgi vereceklerdir. Nisan 2009’da çıkacak yeni yasaya göre öğrencilerin İngiltere’de kaldıkları dönem yakın takibe alınacaktır. Türkiye’den ayrılmadan önce mutlaka detaylı bilgi alınız.

 
Education Camp
E-Bülten
İsminiz :
E-Posta :

© 2009 education camp Hakkımızda | Kayıt Formu | Bilgi İstek Formu | İletişim